Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

Petit Cossange – lot 2

Property Id : 18480
Price: € 28.750
Property Lot Size: 2 878,00 m2
Video

La Résidence secondaire heeft voor de Nederlandstalige markt het exclusieve recht verworven op de verkoop van een zevental zeer bijzondere bouwpercelen, variërend in oppervlakte van 2.167 m² tot 3.232 m².
Deze grote bouwpercelen zijn gelegen in een aantrekkelijke landschappelijke omgeving waar rust en ruimte kenmerkend zijn. De uitzichten zijn zonder overdrijving als ‘spetterend’ te betitelen. De ligging is uniek, midden in de natuur en toch maar tien minuten rijden van grote plaatsen als Cusset en Vichy.
Aansluitingen op elektriciteit, water en telefoon zijn op het perceel aanwezig, en de aanlegkosten daarvan zijn al in de prijs verwerkt!
De prijs van de diverse percelen wordt ook mede bepaald door de ligging. Zo is de prijs van de twee duurste percelen voornamelijk bepaald door de zeer bijzondere ligging met spectaculaire, panoramische uitzichten.
Inmiddels is er één huis gebouwd.
Vanzelfsprekend kan La Résidence secondaire u van dienst zijn bij het laten bouwen van uw huis. Wij hebben al jarenlang goede contacten met diverse bouwbedrijven die hun sporen reeds verdiend hebben en hun betrouwbaarheid en vakkundigheid al vele malen hebben bewezen. Desgewenst kan La Résidence secondaire de begeleiding van het bouwproces voor u verzorgen en kunt u vanuit Nederland of België het rustig aan ons overlaten.
Vergunning: Nº LTO3008006Q3001

Compare Listings