Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

030018

Property Id : 18077
Price: Opnieuw in Prijs verlaagd € 149.000

Ligging: In het oosten van La Montagne Bourbonnaise ligt op ruim 700 meter hoogte in een fraaie landschappelijke omgeving, dit bijzondere, karakteristieke object (perceelgrootte 11.785 m²) met een mooi uitzicht en veel privacy biedend. Het ligt een paar kilometer van een wintersportgebied, waar veel kan worden gelanglauft . Er is ook nog een klein skigebied. De herberg ligt aan een Grand Randonnee (GR3A) wandelroute.

Beschrijving: Het object bestaat uit twee grote, onderling verbonden, woonhuizen en een abri (geheel ‘en pierres’). Zo is er een enorm groot woonoppervlak ontstaan. Een ruime keuken met een ‘cuisinière au bois’ die ook de centrale verwarming voedt. Voorts twee grote kamers en een zeer ruime recreatieruimte met leuke schoorsteen en houtkachel. Hier is ook de toegang naar de cave. Op de verdieping zijn 5 (!) slaapkamers, 2 badkamers, een wc, een zeer ruim bemeten bibliotheek. en een wasruimte. Tenslotte nog een grote zolder.

De algehele staat van onderhoud is goed. Een aantal zaken zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwd. Alle kozijnen en ramen (dubbel glas!) op de begane grond zijn vernieuwd en de zolder is geïsoleerd. Het object heeft eigen bronwater en ook nog een waterput. De septic tank is vorig jaar geïnstalleerd en dus geheel op norm. Met een tank van 5000 L. Voorts is er een vaste telefoonaansluiting en ADSL.

De tuin is gewoon leuk! Verspreid her en der zitjes, schaduw biedende bomen, hoogteverschillen, een kabbelend beekje, fruitbomen, een moestuin, enz. En de tuin biedt veel privacy.

De herberg kan 10 gasten ontvangen (çhambres d’hôtes). Maar het geheel is natuurlijk ook uitermate geschikt voor bewoning door meerdere gezinnen en/of voor de ontvangst van groepen.

Indeling: De totale bewoonbare oppervlakte is 340 m² !!!! Op de begane grond is de keuken 6.5 x 4m, de twee kamers zijn 5 x 6.5 en 6.5 x 4.7 m. En de grote woonkamer meet 9.4 x 5.5 m. Op de verdieping zijn de slaapkamers: 3 bij 4m (2x), 3 bij 3m, 3 bij 3.6 m en 6.8 x 3.6 m. De bibliotheek is zelfs 10.3 bij 4.7 m. De douches zijn 3.3 bij 1.4 en 3 bij 1.7 m. Tenslotte de zolder: 60 m².

Opmerking: In de koop is veel inventaris begrepen, geschikt om 10 personen te ontvangen.

Een degelijk gebouwd object, in een goede staat, zeer ruim, uniek gesitueerd en veel privacy biedend; ………… en natuurlijk een bewoonbare oppervlakte van 340 m²!!

  • Advanced Search

    € 0 to € 1.000.000

Compare Listings