click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results
Property Id : 18652
Price: € 92.000 Verkocht
Property Lot Size: 11 808,00 m2

Ligging: In het centrum van La Montagne Bourbonnaise, midden in de vrije natuur, ligt dit karakteristieke, Franse object. Het terrein is heerlijk groot met een weide van 3000 m². De rest van de bijna 12.000 m² is bos. Vanuit de tuin heeft men prachtige vergezichten. De afstand naar Châtel-Montagne (épicerie, postkantoor, restaurant e.d.) is ongeveer 5 kilometer.

Beschrijving: Het pittoreske huisje verkeert in een goede staat van onderhoud en biedt maximaal plaats aan vijf personen. Er is nog een kolossale schuur in een zeer goede staat met vele mogelijkheden.
Het huis doet dienst als tweede huis en wordt daarnaast als vakantiehuis goed verhuurd. De huidige eigenaren doen dit in eigen beheer. De verhuuropbrengsten liggen jaarlijks tussen de € 5000,- en € 8000,- Eventueel overnemen van de schoonmaakster kan wellicht geregeld worden.

Indeling: Het huis is degelijk met muren van 60 centimeter dik. De ramen zijn voorzien van dubbel glas. De woonkamer (met tegelvloer en balkenplafond) meet 6.5 bij 4.8 meter en heeft een fraaie, imposante schoorsteen met inbouwhaard. Naast de inbouwhaard zijn er ook twee elektrische convectoren, één in de woonkamer en één in de keuken.
De openslaande deuren geven toegang tot een ruim houten terras van ongeveer 30 m2.
De keuken ( 3 bij 2 meter) is nieuw (augustus 2014) en compleet ingericht met koelkast (vriesvak), 90 cm breed gasfornuis met oven, moderne afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, inbouwvaatwasser en wasmachine.
De keurig betegelde badkamer ( 2 bij 1,5 m) heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en WC. Er is ook TV met een satelliet verbinding, telefoon- en internetaansluiting.
De zolder heeft dezelfde afmetingen als de kamer en heeft een vide van 2,2 bij 4,8 meter met één bed en toegang tot twee slaapkamers, allebei voorzien van Velux dakramen, en beiden ongeveer 10 m². De vloer is geïsoleerd en voorzien van laminaat.
Het dak is prima, goed geïsoleerd en afgetimmerd.
De elektrische installatie is recentelijk vernieuwd.
Het pand is aangesloten op het leidingwater.
De septic tank is voor de huidige eigenaren goedgekeurd tot 2020, maar zal bij wisseling van eigenaar opnieuw gekeurd moeten worden.

De immense schuur heeft een grondoppervlakte van 13 bij 9 meter en de maximale hoogte is bijna 10 meter. Het bintwerk is nog goed en de helft van het houtwerk van het dak is 10 jaar geleden vernieuwd. De schuur is geheel uit karakteristiek Franse stenen opgetrokken met muren van 40 centimeter dikte. De mogelijkheden van deze schuur zijn legio.
Een gedeelte van de schuur wordt nu gebruikt voor opslag van hout en tuinmeubelen.

Opmerking: De inboedel is gedeeltelijk in overleg over te nemen (zie inventarislijst)

Een goed gesitueerd, leuk en karakteristiek object, met een charmante uitstraling en bedoeld voor iemand die privacy weet te waarderen of een vakantiehuis met goede verhuurmogelijkheden zoekt. De prijs/kwaliteitsverhouding is zonder meer goed.
Zulke huizen worden steeds zeldzamer!!!!!!!

Compare Listings