click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

030005

Property Id : 17939
Price: € 275.000

Ligging : In het Westen van La Montagne bourbonnaise ligt in een fraaie natuurlijke omgeving, deze schitterende Domaine, perceelgrootte 4.070 m², geheel gerestaureerd en met veel privacy.

Alle voorzieningen zijn op 4 km in Le Mayet de Montagne maar natuurlijk ook in de prachtige stad Vichy op 22 km.

Beschrijving: Via het elektrisch bediende hek kom je op de statige oprijlaan die leidt naar het chalet en het woonhuis. Het woonhuis wordt bereikt via een nieuwe aangebouwde serre , de serre is voorzien van volledig openslaande ramen, alle glaspartijen zijn dubbelglas en , hier is ook de toegang tot een opslagruimte die momenteel in gebruik is voor opslag van openhaard hout. In de serre is een originele broodoven, heerlijk voor o.a. pizza’s.

De afmeting van de serre is 8 m lang en 2,7 m breed de opslagruimte is 4,3 m lang en 2,7 m breed.

De toegang tot het woonhuis is voorzien van houten deuren welke volledig afgesloten zijn , eveneens zijn de raampartijen van het woonhuis, welke in de serre uitkomen, voorzien van houten luiken.

De grote woonkeuken/eetkamer is voorzien van een enorme keuken met koelkast, oven, magnetron en vaatwasser.

In de ruimte is ook de openhaard geplaatst welke in de winter de gehele beneden ruimte kan verwarmen.

Alle vertrekken beneden hebben separate elektrische verwarming , evenals de badkamer.

De woonkeuken heeft twee grote raampartijen met dubbelglas en voorzien van houten luiken. Prachtig uitzicht vanuit de keuken aar de voortuin. ( lengte 8.2 m en breedte 4,1 m).

De vloer van de keuken is betegeld en het heeft een balken plafond.

Via de woonkeuken komt men in de woonkamer. Slechts van elkaar gescheiden door een gedeeld muurtje met houten bovenkant,

De woonkamer heeft een groot raampartij met openslaande deuren naar de serre.

De woonruimte heeft een afmeting van lengte 5,7 m en een breedte van 4,1m , dus totaal met de open keuken een grote living van zo’n 56 m². Het geheel wordt verwarmd door een grote open haard. Alle vertrekken beneden hebben separate elektrische verwarming, zo ook de badkamer.

Via de woonkamer heeft men toegang tot een halletje welke naar de badkamer en het aparte toilet leiden. De badkamer ( 2,7 m bij 2,2 m) heeft een wasbak en een afgescheiden glazendouchecabine. Ook is hier de wasmachine geplaatst. Tevens de 80 liter boiler die de hele benedenverdieping van warm water voorziet. De twee slaapkamers ( 3,75 m bij 4 m en 3,75 bij 3,5 m) hebben elk twee openslaande ramen met dubbel glas. En een fraai uitzicht op het terras, het zwembad en de achtertuin met bos rondom. Beide kamers hebben laminaatvloeren en een balkenplafond.

De bovenverdieping is van enorme afmetingen. Hier is een grote overloop die toegang geeft tot 2 slaapkamers (4 m bij 4 m en 4 m bij3,1 m), de badkamer, een verhoogde overloop en naar een open zolder.

De twee slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel (openslaande ramen met dubbelglas en een rolhor.

De badkamer (4,25 m bij 2,2 m) heeft een glazendouchecabine, wastafel en toilet en een boiler voor de bovenverdieping.

De eerste overloop (4,8 m x 3,9 m) is ook voorzien van dakkapel met openslaande ramen in dubbelglas is voorzien van een rolhor. De vloer is voorzien van laminaat. Hier bevindt zich het trapje naar de verhoogde overloop.

De verhoogde overloop kan men eenvoudig ombouwen tot extra kamers .De verhoogde overloop heeft de afmeting van 6,9×3,9mtr. En is voor zien van een laminaat vloer en een extra openslaand raam in de kopgevel . En natuurlijk ook dakkapel en rolhor .

Onder de verhoogde overloop is extra bergruimte gecreëerd. De open zolder is voorzien van een laminaat vloer en heeft een klapraampje in de kopgevel en heeft de afmeting van 4 m x 3,5m. Met schuin dak.

De gehele bovenverdieping is voorzien van brandvertragende plafonds en 100 mm dikke isolatielaag tussen het plafond en dakpannen.

Het huis is voorzien van ardoise dakpannen ( leisteen ) en de voorzijde is geheel vernieuwd en de achterzijde is geheel gerenoveerd en opnieuw gelegd .

Zwembad: Vanuit de serre kan men via een plavuizen pad op het terras komen bij het verwarmde zwembad. Het zwembad heeft een afmeting van 10 m lang exclusief de trap en 5 m breed en is voorzien van duikruimte en onderwater verlichting en wordt via een filter/pompsysteem schoon gehouden . Het zwembad is winterhard wat betekent dat het water gedurende de winter in het zwembad blijft. Tevens is het zwembad voorzien van skimmers om het oppervlakte schoon te houden en een separate aansluiting voor het schoonzuigen van de bodem , het is een zoutwater bad wat inhoudt dat het zoute water via een zandfilter en een pyrolysis filter teruggeleid wordt naar het zwembad. De verwarming kan automatisch of met de hand ingeschakeld worden en is energie zuinig. Het zwembad wordt elektrisch geopend en gesloten tevens kan het met de hand worden gesloten door middel van een alle seizoenen rolzeil, welke aan alle veiligheidseisen voldoet . Rond het terras van het zwembad zijn watergoten geplaatst, welke het regenwater naar de vijver en de waterafvoer leidt. Deze zijn ondergronds aangebracht, tevens wordt regenwater naar de ondergrondse biologische septic tank geleid ( dit systeem houdt zichzelf en stand en hoeft nooit geleegd te worden ).

Chalet: Het chalet heeft 1 kamer welke momenteel is ingericht als sportruimte en winteropslag meubels.

De kamer heeft een openhaard en wasbak met koud stromend water.

De vloer is origineel eiken parket, heeft 2 raampartijen met openslaande ramen en afgeschermd met luiken.

Aan de achterzijde van het chalet is de garage en daar aan verbonden opslag /werkruimte.

Aan de zijkant van de opslag/werkruimte is een simpele buitenkeuken en opslag openhaard hout.

Onder het chalet is een wijnkelder/ opslagruimte met afmeting 5m bij 3.7 m en is op stahoogte. Deze ruimte wordt bereikt via een buitentrap en heeft alle seisoenen een constante temperatuur. Hier is ook de watermeter geplaatst.

Tuin: In de achtertuin is een siervijver aangebracht, met een diameter van ca. 12 m. In de vijver is een zwevend eiland aangebracht welke bereikbaar is via een bruggetje, tevens is er een waterval geplaatst en wordt de vijver voorzien van vers water dat door de waterput in de voortuin wordt aangevoerd . Om de vijver is een sierhaag aangebracht en tussen de sierhaag en de vijver is een looppad aangelegd.

De achtertuin is verder voorzien van diversen wandelpaden en achter in de tuin is een afgescheiden jeu de boules baan aangelegd . Er is ook een afsluitbaar tuinhek aangebracht van waaruit men achter in het bos kan komen ( bos is particulier bezit maar de eigenaren komen er nooit ). De achtertuin is door een hoveniersbedrijf aangelegd en ook zijn er diversen waterkranen en elektrische punten aangelegd ( ondergrondse leidingen ).

De voortuin is voorzien van oude appelbomen en een oude walnotenboom , een perzikboom en een nieuwe waterput . Via het elektrische bediende toegangshek met afsluitbare loopdeur, kan men het perceel betreden de oprijlaan is voorzien van mooie oude coniferen bomen en onder deze bomen door komt men via de oprijlaan bij het chalet en het woonhuis . Ondanks de grootte is de tuin in onderhoud vriendelijk.

Het hele terrein is voorzien van verlichting dat in gedeelte met een afstandsbediening aan en uit geschakeld kan worden .

Een buitenlantaarn en de verlichting in de serre worden door instelbare tijdschakelaars bediend.

Het gehele pand met tuinen is in uitstekende staat dus men kan het zonder extra kosten bewonen.

Opmerking: Overname van inboedel is bespreekbaar

Een werkelijk fantastisch landgoed met alle voorzieningen. Uitzonderlijk in deze omgeving, aantrekkelijk geprijsd en onmiddellijk bewoonbaar. Dus geen kluswerk!

  • Advanced Search

    € 0 to € 1.000.000

Compare Listings