Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

030004

Property Id : 17926
Price: € 59.000

Ligging: Op zo´n 650 meter hoogte ligt dit leuke vakantiehuis (perceelgrootte is 111 m²) in het noordoosten van La Montagne Bourbonnaise. Het ligt in een gehucht van een paar huizen. Het uitzicht is zondermeer fantastisch met o.a. zicht op een leuk dorp en de omringende heuvels.

Beschrijving: Het huis is geheel gerenoveerd en ‘instapklaar’. De benedenverdieping is één ruimte met een zitgedeelte, eetruimte en grote keuken met elektrische kookplaat, koelkast (incl. vriesgedeelte) en magnetron. Op de verdieping zijn twee slaapkamers (met laminaat en hoog plafond), een overloop en een geheel betegelde, mooi badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op de begane grond verzorgt een houtkachel (blijft achter) voor de verwarming en op de verdieping is elektrische verwarming.

Voorts is er een serre aangebouwd.

Er is geen tuin maar wel een groot, betegeld terras, vanwaar het uitzicht geweldig is!

De elektrische installatie is recent en het huis is aangesloten op leidingwater en beschikt over een telefoonaansluiting.

Indeling: Beneden is de totale oppervlakte 4, 17 bij 6,41 meter. Op de verdieping zijn de slaapkamers 2,3 bij 2,6 meter en 2,9 bij 4,5 meter. De badkamer is 2,6 bij 1,3 meter.

De serre is 4,1 bij 2,13 en het terras is ongeveer 40 m².

Een fraai vakantiehuis, goed onderhouden en met een bijzonder mooi uitzicht. Geen tuin, maar, zoals de eigenaar altijd zelf zegt, “even vegen en klaar is Kees”……..

Veel van de inrichting blijft aanwezig. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!

  • Advanced Search

    € 0 to € 1.000.000

Compare Listings