click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

0300022

Property Id : 18782
Price: € 395.000
Property Lot Size: 29 995,00 m2

Ligging: Aan een zijtak (molenbeek) van de rivier La Besbre ligt dit fraaie, met smaak en vakmanschap gerenoveerde object (perceelgrootte 30.000 m²) in het zuiden van La Montagne Bourbonnaise. Het omvat een groot woonhuis (Maison de Maître), en een enorme schuur, waarin een grote gîte en een ruime gemeenschapsruimte zijn gerealiseerd. Het terrein is zeer geschikt voor het houden van klein vee. Het geheel is werkelijk uniek gesitueerd in de tot ontspannende activiteiten nodigende, prachtige natuur.

Beschrijving: Het woonhuis is zeer ruim bemeten en bijna geheel gerenoveerd. Er resteert nog een klein gedeelte op de 1e verdieping om af te werken. Het bijzondere karakter van het huis heeft men weten te behouden en zelfs te accentueren.

Het woonhuis heeft een woongedeelte voor de eigenaar en een daarvan gescheiden chambre d’hôte. De woonkamer is bijzonder, enerzijds door de enorme oppervlakte, anderzijds door het balkenplafond, de geïsoleerde eikenhoutenvloer en de fraai schouw met houtkachel.

Via een open doorgang komt men in de prachtige, rustbiedende ‘opkamer’, ook met een eikenhoutenvloer en isolatie. Vervolgens dan de mooie keuken (plavuizen en vloerverwarming) met alle voorzieningen, zoals bijv. het Falconfornuis met een 4 pits

gaskookplaat, 3 ovens, een wok en een warmhoutplaat. Ook een Falconafzuigkap, een koelkast en een afwasmachine.

Via een eigen ingang komt men in de chambre d’hôte, bestaande uit een ruime kamer met een groot bed en met een eigen schouw en houtkachel en een grote, mooie badkamer met een massagedouche, een toilet en een ligbad, ook met massage.

Het hele huis is ‘onderkelderd’ met een stahoogte van 2,5 meter. Hier is o.a. de HD CV-ketel.

Op de 1ste etage bevinden zich 4 ruime slaapkamers (20,13, 13 en 14 m2), een toilet en een dressing. Op de 2de etage bevindt zich een zolder ruimte over het hele oppervlakte van het huis welk verbouwd kan worden naar woonruimte. Hier wordt momenteel een gastenkamer met eigen badkamer, zitkamer en balkon op het zuiden gecreëerd.

De zeer ruime gîte is ook volledig nieuw gebouwd in de bestaande schuur. Hier is een grote woonkamer (met schouw en houtkachel), een eetkamer, een leuke keuken met elektrische kookplaat, afwasmachine en koelkast, drie slaapkamers, een apart toilet en een grote, betegelde badkamer. Voorts een terras.

Ook is in de schuur een gemeenschapsruimte gebouwd, ruim, met stenen vloer, openhaard met zitplaatsen daarom heen. Hier worden ook maaltijden aangeboden. Daartoe is een aparte, professionele keuken (geheel betegeld, aanrechten, fornuis, ovens, afwasmachine e.d.) gebouwd.

Op het terrein bevindt zich een yourte, bovengronds zwembad, sanitair blok met 2 douches, 2 wc’s en wastafels, traditionele broodoven en een waterbron.

Indeling: Totale woonoppervlakte is 200 m². Op de begane grond is de woonkamer 70 m², de opkamer 23 m² en de keuken 10 m². De chambre d’hôte meet 29 m² en de badkamer is 6 m². Op de verdieping zijn de slaapkamers 20 en 13 m². Het atelier is 13 m² en de studeerkamer 14 m².

De gîte heeft de volgende maten: entree 8 m², slaapkamers zijn 11, 17 en 17 m², de woonkamer 34 m², de eetkamer 15 m² , de keuken 7 m². de badkamer 10 m².

De gemeenschappelijk ruimte is 70 m² en de professionele keuken 18 m².

Een werkelijk prachtig gerenoveerd object, fraai gelegen in een mooi landschap, met voldoende mogelijkheden om inkomen te genereren en reëel geprijsd.

  • Advanced Search

    € 0 to € 1.000.000

Compare Listings