Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

Diensten

In 2005 hebben wij in onze woning gekocht in Châtel-Montagne. Nadat we de woning hebben gerenoveerd, hebben we in 2006 een bedrijf voor onze chambres d’hôtes en camping opgestart. In die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan in het bouwen in Frankrijk en de vele administratieve wegen die bewandeld moeten worden. Inmiddels beschikken wij over een lokaal en regionaal netwerk.

Behalve de verkoop van huizen, bieden wij ook nog andere diensten aan.  Wij kunnen u helpen bij allerlei administratieve zaken waar u tegenaan loopt tijdens uw zoektocht naar, en aankoop van, een woning of bouwterrein in Frankrijk. Dit kan variëren van aanvragen van diverse (bouw) vergunningen, tot administratieve handelingen als invoer van auto, aanvragen van verzekeringen of opstarten van een nieuw bedrijf.

Verder kunnen wij ook optreden als aankoopmakelaar. Nadat u zelf een huis heeft gevonden maar de verdere afwikkeling graag door een professional wil laten toetsen bieden wij hier diverse passende mogelijkheden voor.

Mocht u gebruik willen maken van 1 van onze diensten of mocht u nog vragen hebben neem gerust contact met ons op. Hieronder hebben wij de belangrijkste redenen om voor Residence Secondaire te kiezen, op een rijtje gezet.

 

  • Wij hebben kennis van de huizen markt in La Montagne Bourbonnaise

  • Wij spreken de Franse taal

  • Zijn verzekerd van de medewerking van de plaatselijke autoriteiten

  • We hebben een uitstekend netwerk van lokale architecten, aannemers en werklui.

  • Wij bieden u de mogelijkheid het vele administratieve en organisatorische werk uit handen te nemen dat het kopen of verbouwen van een huis met zich mee brengt

  • Kunnen ook optreden als alleen aankopend makelaar.

  • Wonen en werken zelf al meer dan 10 jaar in de Montagne Bourbonnaise

Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een oriënterend gesprek.

Compare Listings