click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

We found 0 results. View results
Advanced Search

€ 0 to € 1.000.000

we found 0 results
Your search results

Bedrijf

La Residence Secondaire is in 2000 opgericht door Henny Ester. In 2005 hebben wij via Henny onze chambres d’hôtes en camping in Châtel-Montagne gekocht. In 2007 zijn we begonnen om voor Residence Secondaire werkzaamheden uit te voeren. Nu zijn wij, Nikè en Geert-Jan Hermsen, de huidige eigenaren van Residence Secondaire.

Om ook op de Franse markt te kunnen opereren, zijn we sinds 2015 agent geworden voor makelaarskantoor Auvergne PropertiesAuvergne Properties is gespecialiseerd in karakteristieke objecten in de Auvergne. Met dit agentschap vallen wij onder de FNAIM (de Franse NVM) en handelen met een zogenaamde Carte Professionelle N° T498.

Residence Secondaire is gespecialiseerd in, het (nu nog) betaalbare huizenaanbod in de Montagne Bourbonnaise. De Montagne Bourbonnaise is een streek die zich uitstrekt over de departementen, Allier, Loire en Puy de Dome, en ligt in de regio Auvergne – Rhône-Alpes.

Huizenmarkt

In de Montagne Bourbonnaise zijn diverse woningen te koop. Van schuur en opknap boerderijtje, tot comfortabele villa en alles daar tussen in. Afhankelijk van uw wensen, uw budget en uw handigheid, zijn er vele mogelijkheden. De prijzen variëren van zo’n € 15.000 tot ruim € 500.000,- .

Naast opknappers en woningen, hebben wij ook een aantal prachtig gelegen bouwkavels voor een gemiddelde prijs van zo’n € 15,00 per m².

Dienstenpakket

Naar wens kunnen wij het volgende voor u uitvoeren:

  •     begeleiding aankoop van een object uit het bestaande aanbod
  •     zoekopdracht
  •     organisatorische begeleiding van de renovatie
  •     organisatorische begeleiding van nieuwbouw

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Nikè en Geert-Jan Hermsen

Compare Listings